Kylläpäs tämä on mielenkiintoista ja aikaa viepää touhua! Enkä ikinä ole kuvitellut, että minulla olisi omia sivuja, kirjoitelmia netissä! Ei tämä tosiaankaan mikään haave ole ollut, mutta kun miettii, miten tätä kaikkea voisi hyödyntää työssä, harrastuksissa ja muuten elämässä. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Savolaisena uteliaana ja näihin tottumattomina olen tietty minäkin vilkuillut vähän toisten kurssilaisten blogeja ja muidenkin julkaisemia ympäri maailmaa. Opittavaa on näemmä paljon. Ensin ajattelin tehdä oman pohjan, mutta se veisi tässä vaiheessa liikaa aikaa joten päädyin valmiiseen. Mutta katsotaan, mitä tuleman pitää?

Kun työskentelen kotona, niin taustalla soi aina musiikki. Se auttaa keskittymään ja rauhoittaa mieltä kaikelta kiireeltä.  Siksi haluankin lainata tähän Diplomiurkuri Erkki Krohnin sanoja: "Musiikki on siitä harvinaislaatuista, että se ei vaikuta pelkästään mieleemme vaan koko kehomme toimintaan. Musiikin vaikutus edistää mielihyvää aiheuttavan endorfiinin vapautumista ja vaikuttaa näin koko kehoomme."          Kuitenkin musiikki tilanteen ja ajankohdan mukaan!

Tästä lienee hyvä jatkaa? Aurinkoisia pikkupakkasia kaikille! eh