Kyllä elämä on ihanaa ja aurinko paistaa! Miten hyvä olo tuleekaan, kun huomaa osanneensa jotain uutta, keksineensä keinon saada tehtävä tehtyä. Eikä tämä ole onneksi iästä kiinni!
Löysin juuri kurssimme uusia sivuja, yhteydenpitomuotoja ja mikä parasta, onnistuin viimeinkin saamaan viestit ja kirjoitukset eteenpäin, niin kuin olin ne halunnutkin. Siis - opin uutta! Voi olla, että joskus täytän toisten postilaatikoita turhaan, mutta  kokeilun ja erehdyksen kautta opitaan parhaiten. Uskon kyllä, että kurssikaverini sen ymmärtävät. Ovat onneksi viisasta sakkia.
Vaikka verkko-opiskelu onkin joustavaa, ajasta ja paikasta lähes riippumatonta, niin huomaisin tuossa, että löytyy niitä verkko-opiskelun varjopuoliakin. Vaikka verkossa ollaankin, niin tiimityöskentelyssä eri osapuolten kalenterit ratkaisevat kuitenkin paljon. Yhteisen ajankohdan sopiminen useamman henkilön kanssa on yhtä vaikeaa kuin palaveri-ja kokousaikojen sopiminen yleensäkin on. Mutta kun se yhteinen aika löytyy, niin säästetään paljon aikaa ja rahaa, koska ei tarvitse siirtyä toiselta puolelta Suomea toiselle puolelle, eikä synny matkakustannuksia. Upeeta. Siis yhteistä aikaa etsimään!
Tiimissä oppii toinen toisiltaan, mutta toki yksinkin täytyy etsiä uutta ja rynnistää.
On helppoa olla samaa mieltä on helppoa olla mieletön vaan enemmän löytää kun poikkeaa tieltä ja oikaisee läpi metsikön (Juice Leskinen, Toisinajattelija)